Kleine honden
pups te koop

Openingsuren

Alle dagen op afspraak.

Trichelhoek 6
2430 Laakdal
België
GSM: 0(032)478/207.396
E-mail: bavo hoeve

 

Ons nieuw e-mail-adres
bavohoeve@gmail.com

facebook

 

Kleine honden

Middelgrote honden | Grote honden
bull terrier

Bull Terrier pups
Hij is een prima gezinshond die zeer goed te houden is met meerdere huisdieren, wel moet worden opgepast met kleine kinderen. Nee, niet omdat die niet te vertrouwen is, maar omdat de bulletjes gewoon mee willen spelen. En voor je er erg in hebt worden de kinderen gebruikt als menselijke kegels en liggen ze op de grond.

mopshond

Mopshond pups
Hun kleine gestalte en gefronste snoetje verovert direct je hart. Mopshonden zijn dan ook van de kleinste hondjes die er zijn. Naast het hoge knuffelgehalte, zijn ze heel speels, aanhankelijk, vrolijk en soms koppig. Mopshonden hebben een heel aangenaam karakter. Bovendien zijn ze heel trouw tegenover hun baasje.

maltezer

Maltezer pups
De Maltezer is rustig, evenwichtig, meegaand, beweeglijk, vriendelijk, gezellig, intelligent, speels, uitbundig, leergierig en gevoelig. Het klassieke gezelschapshondje, zeer aanhankelijk voor alle leden van het gezin. Kan leven in kleine woningen zonder tuin.

 

Cavalier King Charles Spaniel pups
De Cavalier King Charles Spaniël is sportief, aanhankelijk en kent weinig angst. Hij is vrolijk, vriendelijk, niet agressief en geen enkele neiging tot nerveusheid.
De Cavalier King Charles Spaniël is enthousiast, hartelijk. Levendig, uitgaand en sportief. Deze levendige, kleine honden willen u behagen. Zij zijn intelligent om te begrijpen wat u wilt en daarom gemakkelijk om een gehoorzaamheidstraining te krijgen.
Cavalier King Charles Spaniëls komen goed overeen met andere honden en huisdieren. Cavaliers houden van mensen en hebben graag gezelschap . 
Cavalier King Charles Spaniëls zijn een aanrader voor kinderen.


Dwergpincher pups
De Dwergpincher is een zeer aanhankelijke hond. Hij is levendig, temperamentvol, zelfverzekerd en evenwichtig. Dit alles maakt hem tot een aangename familie- en gezelschapshond.
Hoewel klein van stuk is de Dwergpincher beslist niet klein in karakter. Ze gedragen zich ten opzichte van grote honden als ware ze zelf net zo groot..
De Dwergpincher is van naturen leergierig en pienter. Het is voor een Dwergpincher niet belangrijk waar hij mee naar toe moet, of het gehoorzaamheidstraining is, een boswandeling of een tentoonstelling, de Dwergpincher vind het prima, zolang hij maar bij "zijn mensen" zijn kan.
Zijn grote ideaal is het bewaken van alles wat hij lief heeft, of dat het huis, de auto de kat of de kinderen van het gezin zijn, dat doet er niets toe.

 

franse bulldog

Franse Bulldog pups
De franse buldog is een kleine stevige en gespierde hond. Kenmerkend zijn de redelijk platte en brede neus en de rechtop staande oren (vleermuisachtig). De staart is zeer kort en de vorm lijkt vaak op een komma. Er wordt nog wel eens beweerd dat deze bij de geboorte wordt gecoupeerd, dit is echter niet waar. De haren zijn kort en glad. De kleur is gestroomd (zwart), bont (zwart/wit), of fawn (bruinachtig). De Franse buldog is een gezelschapshondje. Nieuwsgierig en gek op aandacht, zeker op visite.

 

jack russell

Jack Russel Terrier pups
De Jackrussellterriër is een sterke werkende terriër, die oorspronkelijk werd gefokt om de vos en das uit hun hol te jagen tijdens de jacht zodat de foxhounds de vos konden vangen De Jackrussell is een alerte, actieve, onafhankelijke en sportieve hond. De Jackrussellterriër geeft blijk van intelligentie door zijn probleemoplossend vermogen, hij is een erg plezierige hond om te hebben als je je als eigenaar realiseert dat je een grote hond in kleine verpakking in huis haalt die regelmatig zal pogen het roer in handen te krijgen.Grappig is dat de pootafdruk lijkt op die van een kat.

 

Chihuahua pup

Chihuahua pups
De Chihuahua is een actieve en speelse hond met een brutaal en onderzoekend karakter. Hij is slim en heeft een groot vermogen tot het oplossen van problemen.
Die intelligentie, gepaard aan een vaak wat dominant karaktertje, geeft hem soms een neiging tot het manipuleren van zijn baas en zijn omgeving. Uiteraard alleen als hij die gelegenheid krijgt.
Ondanks hun eigenzinnigheid leert de hond snel. Het is een uiterst alerte hond en een luidruchtige waker, als het moet zal hij zelfs de aanval niet uit de weg gaan.
Voor zijn baas is de Chihuahua een zeer aanhankelijke hond, die de neiging heeft zich aan een persoon te hechten. Naar vreemden toe kan hij zich wantrouwend en zelfs eenkennig opstellen.
De Chihuahua speelt graag en rent vol overgave achter balletjes
en speelgoed aan. Het is heel goed om een flinke wandeling met de Chihuahua te maken, maar echter niet als het regent, het is een echte koukleum.
Met andere huisdieren gaat de Chihuahua ook heel goed om, en over het algemeen ook zeer geschikt om meerder exemplaren tegelijk te houden.

 

Yorshire Terrier pups
Hij is niet sociaal naar andere honden toe, maar is trouw aan zijn baasje. Met een goede opvoeding kan de hond sociaal gemaakt worden, ook naar kleine kinderen toe, al kunnen ze te dominant worden over de kinderen.
Een Yorkie is een hond die een strenge hand nodig heeft. Het zijn eigenwijze en eigenzinnige honden.
Een York zal vaak de baas willen spelen, wat vaak onderschat wordt vanwege zijn geringe grootte en zijn schattige oogjes. Zelf beseft hij niet hoe klein hij is: hij blaft naar honden die veel groter zijn dan hij.

hondennamen

rottweiler pup

puppy te koop pups te koop
Voor meer info over de levering van een pup, contacteer ons...

 
Erkenningsnr. hk15102294 | BTW nr.861-708-309 |