Grote honden
pups te koop

Openingsuren

Alle dagen op afspraak.

Trichelhoek 6
2430 Laakdal
België
GSM: 0(032)478/207.396
E-mail: bavo hoeve

 

Ons nieuw e-mail-adres
bavohoeve@gmail.com

facebook

 

Grote honden

Kleine honden | Middelgrote honden
Rottweiler

Rottweiler pups
De Rottweiler is een grote krachtige hond. De Rottweiler is trouw en gehoorzaam aan zijn baas die hij altijd zal willen beschermen. Deze hond is moedig en imponerend, onomkoopbaar en kent geen angst. De Rottweiler blaft weinig. Het is een dominante hond. zelfbewust en eerlijk. Katten en andere huisdieren zullen zonder probleem geaccepteerd worden, mits de Rottweilers puppies al op jonge leeftijd positieve ervaringen heeft opgedaan met deze dieren. Sommige Rottweilers kunnen enigszins dominant zijn ten opzichte van andere honden en willen zich graag laten gelden. Bekenden van de familie worden meestal enthousiast begroet, vreemden daarentegen komen niet verder dan het tuinhek. De Rottweiler is een uitmuntende waak -en verdedigingshond.

siberian husky

Husky pups
Een Husky is een rustige en speelse hond, maar heeft een eigen wil en is ondeugend. Deze opgewekte honden zijn erg gesteld op hun familie. Een puppy van binnen, slim, sociaal en liefdevol, makkelijk in de omgang en gedwee; hoewel ze meestal veel energie hebben, voornamelijk als puppy. Goed met kinderen en vriendelijk tegen vreemden.

boxer

Boxer pups
De Boxer is een gezinshond bij uitstek.Zijn nieuwsgierige aard en opgewekte karakter zorgen ervoor dat hij zijn korte neus overal insteekt. Boxers zijn van nature heel actief, maar het zijn geen nerveuze of drukke honden. Ze spelen en stoeien graag, en zijn niet snel onder de indruk van een mindere prettige ervaring. Dit stabiele karakter maakt hem tot ideale gezinshonden.

akita inu

Akita Inu pups
De Akita Inu is edelmoedig, rustig, trots, gevoelig en heeft een zacht karakter. Hij is ontzettend stabiel en resoluut en bovendien erg mensgericht. De Akita Inu is tegelijkertijd ook zeer dominant en doorgaans niet gediend van honden van hetzelfde geslacht, maar heeft een groot besef van de plaats in de roedel. Zoals het aantal superlatieven in dit antwoord al aangeeft, is de Akita Inu op sommige gebieden een hond van uitersten.

dobermann

Dobermann pups
Een hond met karakter zo is de Dobermann zeker te beschrijven, maar dat kan soms ook juist problemen geven. Een hond met karakter is niet wat men noemt een meeloper en laat zijn eigen karakter vaak zelf spreken waardoor je de dingen die in een Dobermann zijn hoofd zitten moeilijk der uit krijgt en vaak zijn eigen gang gaat. Door dit karakter probeert een Dobermann je vaak steeds opnieuw uit en blijft dit ras je voortdurend verrassen. Dit komt mede door de Dobermann zijn hoge intelligentie, waardoor de hond je steeds probeert slim af te zijn.

bordeaux dog

Bordeaux Dog pups
Hij heeft een kalm, geduldig en stabiel karakter. Geduld en beloning zijn de sleutelwoorden om deze kolos manieren aan te leren en op commando's te laten reageren. De Bordeauxdog is van origine een waak en verdedigingshond, een taak die hij moedig uitvoert, zonder daarbij agressief te zijn. Al lijkt hij te slapen.

Border Collie pups
Dit is een werkhond zeer intelligent en werkwillig  heeft dus veel beweging nodig,zeer speels en daarom zeer goed in omgang met kinderen.De bordercollie behoort tot de meest intelligente hondenrassen. Hij is snel van begrip.De border collie kan ook goed getraind worden voor sporten op wedstrijdniveau, zoals flybal,agility,  gehoorzaamheid programa, en schapendrijven in competitieverband.Degene die zo'n hond aanschaft, moet hem de ruimte geven en veel tijd aan hem besteden om hem te trainen en te laten werken, dan is hij in zijn element.
De bordercollie is heel waaks en verdedigt zijn baas en diens eigendommen met volle overgave.

 

Labrador Retriever pups
De labrador retriever is door zijn intelligentie en leergierigheid niet moeilijk op te voeden.De vacht van de labrador is kort en dik met een waterafstotende ondervacht en heeft weinig verzorging nodig. Eenmaal per week borstelen is voldoende. De labrador komt voor in de kleuren zwart, geel, variërend van roomwit tot vossenrood (ook wel fox genoemd), en chocolade (bruin). In de vroege geschiedenis van dit ras waren de labradors hoofdzakelijk zwart; geel kwam ook wel voor maar in veel mindere mate. In de jaren '70 werd de gele kleur pas echt populair. Chocolade werd gezien als een 'fout' en is pas vele jaren later als raskenmerkend toegevoegd aan de ras standaard.

 

golden retriever Golden Retriever pups
De Golden retriever geniet de afgelopen jaren van een enorme populariteit. Deze vriendelijke hond is vrij makkelijk op te voeden, en geschikt voor vele hondensporten. De golden retriever is een zachte en vriendelijke hond, die goed omkan met kinderen en andere dieren. Deze hond is makkelijk op te voeden (men moet er wel aandacht aan geven, maar dat geld voor elke hond). Voor gehoorzaamheid is deze hond redelijk geschikt, in acht houdend dat hij een jachthond is en de neus bij gehoorzaamheid eerder een handicap dan een bonus is. Niettemin kan met met dit ras een vrij hoog niveau halen.
Ook voor agility is dit ras geschikt, hoewel het de ereplaatsen meestal aan zich zal zien voorbijgaan wegens zijn lage snelheid (dit hoeft echter niet altijd een slecht te zijn), is hij toch in staat mee te draaien op een behoorlijk niveau.
Voor flyball is de golden beter geschikt dan de zwaarder gebouwde Labrador Retriever, maar ook hier is de eerder trage snelheid een minpunt.
De jacht hetgeen waarvoor hij oorspronkelijk gekweekt werd, en is daarvoor uitermate geschikt.
Voor de frisbee sport is de golden ook wel geschikt dankzij zijn relatief lichte bouw, maar ook hier zal zijn snelheid een handicap betekenen.

 

 

 

 

 

hondennamen

rottweiler pup

puppy te koop pups te koop
Voor meer info over de levering van een pup, contacteer ons...

 
Erkenningsnr. hk15102294 | BTW nr.861-708-309 |